Tak Kenal Vivix Rugi Tapi Terlepas Promosi Vivix Lagi Rugi

Tak Kenal Vivix Rugi Tapi Terlepas Promosi Vivix Lagi Rugi

Siapa yang menghidap migrain memang perit, tarik-tarik rambut tetap sama masih sakit. Ramai yang bergantung kepada Pain Killer.
 
Hakikatnya, pain killer tidak TIDAK MERAWAT PUNCA. Walaupun mengambil pain killer yang paling kuat, ia cuma hilangkan rasa sakit sekejap sahaja.
 
Ibarat unggun api, nampak asap. Cuma asap yang dihilangkan.
 
Ini pengalaman seorang yang menghidap migrain, semakin sihat setelah mengambil Vivix sebagai usaha untuk sembuh. Selepas 2 minggu migrainnya semakin hilang.
 
Ya, ia bergantung kepada individu, tidak sama. Ada yang 2 minggu , ada yang sebulan. Allah jadikan badan kita unik, ia ambil masa berbeza untuk badan kita serasi dengan suplemen semulajadi.
 
Allah jua yang menyembuhkan. Kita?? Berusaha.
 
Saya teringat pasal ayah saya. Nama Marzuki. Orang panggil Ayoh Ki. Ayah dulu pernah kena macam minor angin ahmar, sebelah badan rasa kebas, sebelah muka ayah macam herot sikit….
 
Macam sebelah muka tak rasa pape… Masa time sakit ayah tak banyak cakap, sebab perkataan yang ayah cakap tak difahami. Gula tinggi bacaan 19 -20 tu biasala.. Mujur  tak terbalik meter mesin check gula.
 

Kakak, gula ayah 9 – 10, ibu yang tolong check pagi-pagi… malam-malam ayah tak tinggal makan VIVIX”, ayah excited bagitau 

 
 
Alhamdulillah… Ayah konsisten  minum Vivix, setakat sekarang dah 2 botol vivix ayah konsisten consume.
 
Jika nak cuba Vivix, bulan ni offer
 
5% untuk 2 botol tau
5% cash back bonus
Free membership
Free postage
 
Yang menarik lagi
Beli 6 Percuma 1 botol Vivix
Nak senang berpakat
Jiran, adik-beradik, ofismate
Promosi Vivix
Promosi Produk  Shaklee Januari 2016
SENARAI OFFER SHAKLEE JANUARI 2016
 

Meraikan 2016, Shaklee buat offer berikut iaitu

1) Vivix Beli 6 Percuma 1

2) Vivix Beli 2 Diskaun 5%
3) Zinc complex Beli 3 Percuma 1
4) Vitalea for children Beli 3 Percuma 1
5) Set kesihatan YES masih diteruskan iaitu
– Set Kehamilan Diskaun 5%
– Set Berpantang @ Ibu Menyusu diskaun 5%
– Set healthy Fitness Diskaun 5%
– Set health Young (2 botol Vivix Diskaun 5%)

Kredit: Kak Ira (Master Ira)


Nur Bahijah Marzuki

: Pengedar Sah Shaklee (SID 1034684)
: 014.8281.356 (call,sms,whatsapp,telegram)
: emel: bahijahmarzuki@gmail.com
http://pilihsihat.com/
: Facebook PilihSihat.Com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *