Tips Cegah Kanser & Perkongsian Dari Pakar Kesihatan

Tips Cegah Kanser & Perkongsian Dari Pakar Kesihatan

Dalam satu segmen kesihatan dalam radio Ikim, ada seorang Prof (Kesihatan) share, sebenarnya sekeliling kita ni dikelilingi dengan bahan kimia yang sangat banyak. Antaranya adalah perfume.

Macam perfume kereta, ia mengandungi bahan kimia yang sangat banyak. Dan ia salah satu effect dalam jangka masa panjang, ialah merosakkan sistem kesuburan wanita

Maksudnya menyebabkan wanita sukar hamil 

Benda ini memang kita tak dapat nak elak, sebab terlampau banyak bahan kimia di sekeliling kita. Yela, kita beli minyak wangi letak dalam kereta, bila kita hidu hari-hari ia merosakkan kita punya kesuburan wanita. 

.

Tips Cegah Kanser | 3 Tips Ini Dapat Bantu Anda

  1. Sentiasa bersenam, bila bersenam ia bantu melancarkan perjalanan darah dalam badan. Dalam masa sama keluarkan toksin daripada badan melalui peluh 
  2. Berhenti merokok, untuk isteri yang suaminya perokok, ikhtiarlah sehingga suami berhenti merokok. Educate dan advise cara yang terbaik. Kalau nak ikhtiar dengan Vivix pun Ija sangat-sangat galakkan. Boleh baca di klik link ini Bagaimana Vivix Menjadi Alternatif Berhenti Merokok Tegar
  3. Banyakkan makan makanan yang tinggi sumber A, C, E, Selenium. Selenium ni makanan yang ada unsur merah, macam bayam merah, buah naga, manggis. Kalau dalam produk Shaklee, untuk Vitamin A ialah Carotomax. Sumber Vitamin C, Vitamin C Sustain Release. Dan Vitamin E Shaklee, combine dengan Selenium. Kalau dah ambil Vitamin E Shaklee, tak perlu dah cari produk lain untuk dapatkan Selenium, sebab dah combine sekali. JImat.

Semoga info ringkas ni bermanfaat untuk anda.;-)

 

Untuk dapatkan khidmat nasihat dan bimbingan produk Shaklee Hubungi Saya

 

Semoga perkongsian ilmu ni menjadi saham pahala untuk Ija sama-sama membantu cancer survivor di luar sana. Untuk dapatkan khidmat nasihat dan bimbingan produk Shaklee Hubungi Saya

 
Nanti dulu. Nikmati Diskaun 20% dengan DAFTAR AHLI SHAKLEE!
 
Nur Bahijah Marzuki
: Pengedar Sah Shaklee (SID 1034684)
: 014.8281.356 (call,sms,whatsapp,telegram)
: emel: bahijahmarzuki@gmail.com
: Facebook PilihSihat.Com
 
COD dan Pos/Kurier Ke Seluruh Malaysia, Brunei, Thailand, Singapore dan Indonesia dll
 
 

Apa Kelebihan Daftar Ahli Bawah Kak Ija?

Banyak kelebihannya. Antaranya

  1. Kak Ija akan bimbing dan guide cara makan dan guna produk Shaklee
  2. Dalam group Kak Ija ramai ahli Shaklee, so boleh share pengalaman dan masalah. Pakat bantu
  3. Tak tahu marketing? Tiada masalah, kak ija bantu buat facebook page dan blog
  4. Beli produk Shaklee dengan harga istimewa. Diskaun 20% bagi setiap produk
  5. Sambil-sambil guna, boleh jual-jual. Dapat juga komisyen untuk duit poket iaitu untung runcit.

Klik Cara Daftar Ahli Shaklee Online Dengan Mudah

atau

Hubungi 014-8281 356 

Dapatkan Senarai Produk ShakleeKlik Di Sini 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *