Vivix Shaklee Mahal Harga ke Mahal Nilai Kualitinya?

Mahal ke Vivix Shaklee ?
 
Yes! Pada yang belum pernah beli dan belum cuba kenikmatan memang akan terbeliak mata bila tengok harga Vivix ni.
 
Jadi pada yang belum tau harga Vivix yang dikatakan mahal ni, saya tuliskan harganya di bawah ni 》》
 
1 BOTOL VIVIX : RM475 : 150ml
(Bulan ni vivix ada promo ye. Hingga 31 july je semua.)
 
Mahal ke tak ? Mesti tengah terbeliak biji mata sis baca. Mana tak nya, kalau beli milo sekotak 150 ml baru RM2.
 
Tapi kan. Sis tak boleh la tengok pada harga nya. Sis kene la tengok pada kandungan bahan-bahan yang digunakan dan juga manfaat yang korang peroleh bila amalkan Vivix ni.
 
Vivix adalah sirap yang kaya dengan resveratrol iaitu polifenol tumbuhan yang sangat berkuasa. Dalam Vivix, resveratrolnya diekstrak daripada tumbuhan ‘mahal’ dan susah dijumpai seperti anggur muskat dan Knotweed Jepun.
 
Selain itu, ia juga kaya anti-oksidan yang mana antioksidan berfungsi menghambat radikal bebas perosak sel dan boleh melawan sel kanser!
 
Vivix produk mahal pada nilainya

 

Selepas bertahun-tahun penyelidikan oleh saintis, maka hasil gabungan ramuan utama Vivix iaitu anggur liar muskat (yang ada 20 kromosom), elderberries, purple carrot dan Knotweet Jepun, maka terhasillah Vivix yang mampu bertindak dengan 4 mekanisme penuaan tahap sel dengan :-
 
  • Melindungi dan memperbaiki kerosakan sel peringkat DNA
  • Mengaktifkan kawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan
  • Menggalakkan pembentukan biogenesis mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel
  • Ramuan Vivix sendiri adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE (advanced glycation ends products)

 

Sebab itu la VIVIX sangat sesuai untuk mereka yang ada penyakit MAHAL seperti kencing manis, strok, jantung, kanser dan sebagainya. 
 
Ni kan penyakit yang memerlukan kos rawatan yang tinggi.
 
Jadi saya seru… kepada sis yang teringin nak miliki Vivix, sebaiknya dapatkan dalam 3 hari ni. 
 
Kepada yang berminat boleh hubungi saya
Shaklee Independent Distributor (SID)
 
Bahijah Marzuki
014-8281356
wassap pun boleh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *