Awas Untuk Pesakit Kencing Manis!! Anda Ada Secret Admirer

Awas Untuk Pesakit Kencing Manis!! Anda Ada Secret Admirer

 
Pernah tengok tak luka pesakit kencing manis??
 
Orang kata, orang yang kena kencing manis ni kalau luka sikit jangan biar melarat, nanti makin merebak lukanya. Lagi dibiarkan boleh kena potong plak nanti .
 
Rupa-rupanya gaya hidup tak sihat faktor kepada sistem imun badan jadi lemah. Macam mana tu??
Meh saya terang, antara salah satu gaya hidup tidak sihat adalah PERMAKANAN TIDAK SIHAT. Contohnya pengambilan GULA BERLEBIHAN.
 
Bila makan gula berlebihan, menyebabkan gula dalam darah menjadi tinggi a.k.a darah jadi manis. Rupa-rupanya bakteria ni suka duduk dekat darah manis. (ni bukan darah manis yang bakal pengantin tu, ni darah manis betul punya). Bakteria sangat suka duduk dekat orang yang darah manis, sebab tu pesakit kencing manis bila luka, lukanya LAMBAT SEMBUH. Bakteria ni la secret admirer pesakit kencing manis.
 
Sel darah putih kena ambil double triple imun untuk lawan balik bakteria-bakteria tu & dalam masa sama nak sembuhkan luka.
 
Cadangan saya, untuk kuatkan sistem imun badan kita dan mempercepatkan penyembuhan luka, boleh ambil Nutriferon.
 
Bawah ni info detail.
 
4 Herba/Tumbuhan Untuk Imun Sistem Anda dan Keluarga
============
 
Herba ini dikaji selama 40 tahun. Daripada 200 herba, pakar Imun telah pilih 4 herba ini yang paling hebat membantu meningkatkan sistem Imun badan manusia
 
1) Biji Labu
🍒 Tingkatkan imun sistem anda secara semulajadi
🍒Ia juga bagus untuk pesakit Arthritis
 
2) Japanese Honey Suckle
🍒Antibiotik semulajadi yang kuat.
🍒 Bantu pesakit Athma dan masalah
🍒 Juga bantu melegakan sakit kulit seperti rashes dan eczema.
 
3) Plantago Seed
🍒 Bantu bunuh kuman
🍒 Bantu baiki luka lebih cepat dan bantu hasilkan sel baru
 
4) Safflower
🍒 Bantu kurangkan masalah Bronchial Athma
🍒 Bantu turunkan kolesterol jahat
 
 
 
Nak hasil yang lagi BEST boleh add on VIVIX. Berikhtiarlah, Allah jua yang menyembuhkan. 🙂  🙂
 
 
 
 
 
 
 
Nur Bahijah Marzuki
: Pengedar Sah Shaklee (SID 1034684)
: 014.8281.356 (call,sms,whatsapp,telegram)
: emel: bahijahmarzuki@gmail.com
https://pilihsihat.com/
: Facebook PilihSihat.Com 
nutr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *