Set Shaklee

Cara Hilangkan Gastrik Set Gastrik Shaklee

Set Gastrik Shaklee Cara Hilangkan Gastrik Berkesan

Yang alami gastrik sahaja faham sakitnya bila gastrik datang. Paling teruk ia naik ke kepala. Habis semua kerja tergendala. Penangan gastrik. Sebelum saya perkenalkan Set Gastrik Shaklee , saya nak kongsikan pengalaman saya alami masalah gastrik yang teruk sebelum ini. Saya mula kena gastrik ni sejak sekolah rendah lagi, dan berlarutan ke sekolah menengah sehingga …

Set Gastrik Shaklee Cara Hilangkan Gastrik Berkesan Read More »

Tips Ketika Berpuasa

Assalamualaikum semua. Tinggal tak sampai seminggu dah nak puasa kan. Tak sabar rasanya nak masuk Ramadhan. Ija kagum dengan kawan Ija  yang ibu-ibu bekerjaya ni. Time bulan puasa pun kerja kena jalan macam biasa. Ada yang kena pergi site check project Ada yang mengajar di sekolah dari pagi sampai tengahari. Ada yang kena hadap jammed …

Tips Ketika Berpuasa Read More »

Kejang Kaki Ketika Kehamilan

Assalamualaikum kepada warga pembaca blog BahijahSihat. Untuk kali ni saya nak kongsi pasal kaki kejang ketika hamil. Bukan niat bercerita sebab obses sangat sebab pregnant, tapi sekadar berkongsi ilmu semoga ini bermanfaat untuk anda semua . Kalau zaman bujang-bujang pernah juga kejang-kejang kaki, tapi mungkin tak sekerap time pregnant. Biasanya kejang pun mungkin  disebabkan bersukan, berlari etc. …

Kejang Kaki Ketika Kehamilan Read More »