kelebihan jadi ahli shaklee

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Malaysia

Ramai yang nak tahu apa kelebihan jadi ahli Shaklee Malaysia ? Berapa banyak manfaat yang akan sebagai shaklee membership . Sebenarnya ada banyak kelebihan dan manfaat yang akan diperolehi sama ada dalam bentuk material mahupun value (nilai). Saya selaku pengendar Shaklee Malaysia yang sah akan terangkan kepada anda.

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee & Keuntungan Bisnes Shaklee

Saya senaraikan beberapa kelebihan jadi ahli Shaklee Malaysia serta keuntungan bisnes Shaklee . Ada manfaat dari sudut material dan juga dari sudut nilai yang bakal diperolehi oleh Pengedar Shaklee.

1# Konsultasi daripada nutritionist

Pengedar Shaklee diajar untuk guide dan consult pelanggan. Bukan sekadar menjual. Yang lebih untuk pelanggan dapat rasa Shaklee Effect.

Bagi ahli Shaklee anda bertuah kerana anda akan dapat konsultasi daripada ahli nutrisi (nutritionist). Biasanya akan diadakan kelas nutrisi secara berkala.

#2 Harga Ahli Shaklee dapat penjimatan sehingga 20%

Dengan hanya yuran pendaftaran RM 35 anda akan dapat penjimatan belian barangan Shaklee sehingga 20% iaitu dengan harga ahli Shaklee . Ini sebagai ‘hadiah’ dari Shaklee bagi ahli yang berdaftar. So apa lagi daftar la sekarang

#3 Dapat cash rebate sehingga 21% daripada total nilai jualan.

Ini bagi anda yang nak start bisnes dengan Shaklee. Setiap hasil jualan yang anda lakukan (tiada minima jualan) anda akan dapat rebat sehingga 21% daripada total nilai jualan

#4 Boleh beli sendiri secara online atau ke branch dengan menggunakan id sendiri tanpa melalui agen.

Kelebihan jadi ahli Shaklee juga ialah anda boleh terus shopping secara online di web Shaklee. Tanpa perlu ke branch atau membuat pesanan melalui pengedar Shaklee lain.

#5 Dapat stok yang paling terkini ( bukan expired date)

Bagi ahli Shaklee anda akan sentiasa kemaskini produk Shaklee. Anda juga akan dapat stok yang terkini (bukan expired date). 

#6 Dapat maklumat terus daripada Shaklee untuk promosi Dan hadiah

Bila anda berdaftar sebagai shaklee membership , anda akan dibekalkan no ID iaitu (SID). Anda boleh akses ke laman web Shaklee sebagai ahli. Banyak info, promosi dan tawaran yang khusus diberikan kepada ahli Shaklee

#7 Jemputan Shaklee untuk pemeriksaan kesihatan secara percuma

Dah namanya syarikat pengeluar produk kesihatan, tentu syarikat mengutamakan kesihatan sebagai teras utama. Shaklee akan menawarkan pemeriksaan kesihatan secara percuma (tertakluk pada syarat dan peraturan)

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online ini pun senang juga. Anda hanya perlu;

  1. Buka web Shaklee
  2. Klik di button Join Now di bahagian atas web (header)
  3. Seterusnya isi maklumat yang diperlukan seperti Nama penuh, No Tel, Emel, Alamat
  4. Klik butang Join Now di bahagian bawa form
  5. Tunggu pengesahan emel

Selain secara online, ada 2 lagi cara daftar ahli shaklee 

yang paling senang dan terbaik ialah daftar ahli melalui Pengedar Shaklee

Keuntungan Bisnes Shaklee

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 10 =