9 Kelebihan dan Manfaat Daftar Ahli Shaklee Yang Ramai Akan Teruja

Assalamualaikum , untuk entry kali ni Ija nak share apa kelebihan jadi ahli Shaklee. Biasanya andai ada customer Ija yang nak beli suplemen dengan Ija, Ija akan ajak dan galakkan jadi ahli. Kenapa?

Salah satunya akan dapat harga ahli yang lagi murah dalam 20 % berbanding harga runcit. Jadi kenapa perlu bayar lebih sedangkan anda lagi jimat bila jadi ahli.

Ada yang menolak untuk jadi ahli dengan alasan

“ tak nak la kak, saya nak makan sendiri je, bukan nak buat bisnes pun”

Sebenarnya ramai yang aktif berbisnes sekarang bermula dengan makan sendiri. Kemudian share pada family terdekat, kemudian kawan-kawan terdekat.

Bila dah merasai #shakleeeffect, mulut ni ringan je bercerita, secara tak langsung kawan tumpang order , cukup bulan Shaklee bagi bonus. Bonus? Bonus apa pula ni? MLM ye?

Nak tahu macam mana bisnes Shaklee tolong orang boleh klik sini

Ya, sebenarnya sangat ramai yang belum mengetahui kelebihan sebenar menjadi ahli Shaklee.

Ramai yang hanya tahu, bila jadi ahli, ya akan dapat beli produk dengan harga ahli (iaitu lagi murah berbanding harga runcit non-member)

Tapi bagaimana dengan manfaat lain yang anda perlu tahu, bila anda decide mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee.

Ija share di sini

– Dapat membeli produk dengan harga ahli

– Layak mendapatkan promosi yang Shaklee tawarkan

–  Dapat access Shaklee Today

– Bonus tunai dengan prestasi pembelian sendiri atau secara berkumpulan.

– Bonus insentif kepimpinan sehingga peringkat yang ke-6

– Untung runcit sehingga 20%

– Insentif perlancongan regional dan antarabangsa

– Kelas , Training dan Workshop ditawarkan untuk yang lebih serius

– Bonus insentif kereta

– Pengiktirafan peringkat Malaysia dan antarabangsa

Berminat?

Perlaburan yang tidak pernah rugi.

Sekali daftar RM68.90 sahaja. Andai nak keahlian FREE boleh collect order ramai-ramai. Cukup RM800 = 200 uv terus dapat FREE MEMBERSHIP

Apa saya dapat bila daftar ahli? Anda akan dapat kit shaklee yang sangat berinformasi.

Booklet Shaklee

 

Untuk dapatkan khidmat nasihat dan bimbingan produk Shaklee Hubungi Saya

Shaklee Safe

Nur Bahijah Marzuki
: Pengedar Sah Shaklee (SID 1034684)
: 014.8281.356 (call,sms,whatsapp,telegram)
: emel: masterbahijah@gmail.com
: https://pilihsihat.com/
: Facebook PilihSihat.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *