Pengedar Shaklee Labu dan Bandar Ainsdale Seremban COD 014-8281356

Hi, Saya Nur Bahijah Marzuki @ Ija, Pengedar Shaklee Labu dan Bandar Ainsdale Seremban. Boleh COD, sambil delivery boleh sembang-sembang serta consult tentang vitamin dan supplemen Shaklee. Pengedar Shaklee ini ibarat seperti stokis atau ejen bagi Shaklee.

Sebagai seorang Pengedar Sah Shaklee, tanggungjawab saya untuk consult customer supaya Vitamin dan Supplemen digunakan dan dimakan dengan efisyen dan betul. Itu pentingnya beli vitamin / supplemen dengan Pengedar Sah Shaklee seperti saya.

Nak consult boleh jumpa atau online. Saya biasa juga consult penggunaan produk shaklee melalui whatsapp, telegram, facebook dan emel.

.

Kenali Pengedar Shaklee Labu dan Bandar Ainsdale

Pengedar Shaklee Labu dan Bandar Ainsdale

Untuk mengenali lebih detail tentang saya, nama Nur Bahijah Marzuki, lulusan pengajian dari Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) Nilai, Negeri Sembilan.

Saya mula kenal produk Shaklee adalah disebabkan saya mengalami masalah kesihatan. Dulu saya ada masalah sakit belakang yang agak teruk disebabkan pernah terjatuh masa jungle tracking. Hampir sebulan berulang alik Klinik Kesihatan Senawang untuk fisioterapi.

Produk shaklee yang mula-mula saya guna ialah ESP dan Ostematrix. Ostematrix untuk redakan sakit belakang dan ESP untuk atasi masalah gastrik. Bila dah rasai sendiri perbezaan makan produk Shaklee esp ESP dan Ostematrix. Dah tak perlu ulang alik buat fisioterapi lagi, gastrik pun dan tiada.

Masa itu, saya rasa macam pentingkan diri sendiri pula sebab benda bermanfaat sorok-sorok sendiri. Mungkin ramai lagi di luar sana yang mengalami masalah seperti saya.

Dari situ la, rasa malu berkurangan. Saya mula berkongsi dengan orang lain, tentang kebaikan produk Shaklee. Sebab saya bukan menjual semata-mata, tapi berkongsi dalam masa sama bantu orang lain. Coaching oriented bukan selling oriented.

Sebelum itu, nak tanya, kenal tak produk Shaklee? Untuk pengetahuan, selain produk makanan kesihatan (supplement), Shaklee juga ada Set Kecantikan Kulit, Penapis Air Mobile (Get Clean Water Pitcher). Lengkap semua untuk kesihatan anda dan keluarga.

Untuk maklumat lanju berkenaan setiap produk shaklee, boleh klik link di bawah ini.

Senarai Produk Shaklee

.

Adakah Produk Shaklee Sama Dengan Produk Yang Lain? Baca 2 Jawapan Ini

#1 Produk Shaklee Terbukti Berkesan & Dibangunkan Dengan Kajian

Jika kita mahu tengok sesuatu produk itu bagus atau tidak. Biasanya kita akan tengok pada review, komen atau testimoni pelanggan kan?

Macam kita nak tengok hotel mana bagus, biasa tengok di ruangan review bawah portal Agoda atau Tivago kan. Hotel mana yang paling baik review. Sama macam produk, review yang betul akan tunjukkan keberkesanan produk. Tapi ingat jangan terpedaya dengan review yang rekaan.

Alhamdulillah banyak respon positif dari pelanggan Shaklee. Saya juga bermula dengan Shaklee melalui produk Shaklee iaitu ESP dan Ostematrix. Ini saya kongsikan testimoni / review daripada pelanggan Shaklee.

esp shaklee review
Testimoni Pengguna ESP Shaklee
vivix shaklee review
Testimoni Pengguna Vivix Shaklee
vivix shaklee review
Testimoni Pengguna Vivix Shaklee

Kualiti, keselamatan, dan keberkesanan produk Shaklee yang memang tak boleh sangkal lagi. Salah satu keistimewaan yang membezakan Shaklee dengan syarikat suplemen lain adalah adanya landmark study.

Landmark Study menunjukkan, sesiapa yang gunakan Shaklee dalam jangka masa 15 – 20 tahun, mempunyai tahap kesihatan yang lebih bagus dari mereka yang tidak guna.

Dan Landmark Study ini, dilakukan oleh 3rd party (elak conflict of interest), iaitu Prof Dr Gladys Block. Prof ni buat Landmark Dietary Supplement Study ke atas produk Shaklee.

Hasil daripada esearch tersebut,keputusan yang baik diperolehi. Shaklee adalah syarikat supplemen tunggal di DUNIA yang BERANI menyahut cabaran untuk melakukan Landmark Study ni (sebab Shaklee yakin dgn kualiti produk nya).

Untuk maklumat lanjut berkenaan Landmark Study boleh klik ini Shaklee’s Landmark Study

shaklee landmark study

pengedar shaklee cyberjaya
Shaklee juga turut nyatakan komitmen Shaklee bagi pastikan kualiti terjamin dengan melakukan research terhadap produk mereka

.

#2 Pengedar Shaklee Sentiasa Tambah Ilmu Tentang Pemakanan Supaya Dapat Bantu Pelanggan

Yang ini menunjukkan Shaklee amalkan Caching Orientation bukan Selling Orientation. Utamakan keselesaan pelanggan dan apa yang pelanggan mahukan serta perlukan.

Melalui Shaklee ada banyak kelas, seminar, sharing tentang kesihatan. Yang datang bagi talk bukan calang-calang orang, semua adalah yang berautoriti dalam bidang Nutrisi.

Manakala dalam Seminar, Kelas, Sesi 1-1 Coaching, Discussion dalam group whatsapp, telegram dan facebook. Bincang tentang cara untuk tangani masalah kesihatan pelanggan. Menarik kan?

Pengedar Shaklee Labu dan Bandar Ainsdale
Program Shaklee untuk topup ilmu berkaitan nutrisi

Bagi yang ingin dapatkan tips sihat iaitu berkenaan dengan masalah-masalah kesihatan dan cara untuk tanganinya boleh link di bawah. Saya kongsikan banyak petua, pengalaman dan cara untuk tangani masalah kesihatan.

Info Sihat

.

Dapatkan Vitamin dan Supplemen yang selamat serta berkesan, hubungi Pengedar Shaklee Labu dan Bandar Ainsdale anda. Saya alukan segala perbincangan tentang kesihatan

Hubungi segara untuk dapatkan vitamin dan supplement terbaik dan selamat untuk anda dan keluarga anda.

Nur Bahijah Marzuki
: Pengedar Sah Shaklee (SID 1034684)
: 014.8281.356 (call,sms,whatsapp,telegram)
: emel: bahijahmarzuki@gmail.com
: www.pilihsihat.com
: Facebook PilihSihat.Com