Pengedar Shaklee Masai Johor Bahru – Ms Pei Shan

Hi, Saya Pei Shan, Pengedar Shaklee Masai Johor Bahru dan ke Singapore. Boleh hubungi saya +6011-1681 9000 untuk COD dan Kurier Vivix Shaklee, Vitamin dan Supplemen Shaklee yang lain.

Melalui Pengedar Shaklee, Stokis Shaklee Masai Johor Bahru anda akan diberikan bimbingan dan consult cara makan dan guna Shaklee.

Boleh tonton video di bawah berkenaan 5 Tips Cara Pilih Supplement Terbaik 

Pengedar Shaklee Masai Johor Bahru

Hi, Saya Pei Shan, Pengedar Shaklee Masai Johor Bahru. dan juga Stokis Shaklee di Masai Johor Bahru. Boleh COD, sambil delivery boleh sembang-sembang serta consult tentang vitamin dan supplemen Shaklee.

Sebagai seorang Pengedar Sah Shaklee, tanggungjawab saya untuk consult customer supaya Vitamin dan Supplemen digunakan dan dimakan dengan efisyen dan betul. Itu pentingnya beli vitamin / supplemen dengan Pengedar Sah Shaklee seperti saya.

Nak consult boleh jumpa atau online. Saya biasa juga consult penggunaan produk shaklee melalui whatsapp, telegram, facebook dan emel.

 

Adakah Produk Shaklee Sama Dengan Produk Yang Lain? Baca 2 Jawapan Ini

#1 Produk Shaklee Terbukti Berkesan & Dibangunkan Dengan Kajian

Jika kita mahu tengok sesuatu produk itu bagus atau tidak. Biasanya kita akan tengok pada review, komen atau testimoni pelanggan kan?

Macam kita nak tengok hotel mana bagus, biasa tengok di ruangan review bawah portal Agoda atau Tivago kan. Hotel mana yang paling baik review. Sama macam produk, review yang betul akan tunjukkan keberkesanan produk. Tapi ingat jangan terpedaya dengan review yang rekaan.

Alhamdulillah banyak respon positif dari pelanggan Shaklee. Saya juga bermula dengan Shaklee melalui produk Shaklee iaitu ESP dan Ostematrix. Ini saya kongsikan testimoni / review daripada pelanggan Shaklee.

esp shaklee review
Testimoni Pengguna ESP Shaklee
vivix shaklee review
Testimoni Pengguna Vivix Shaklee
vivix shaklee review
Testimoni Pengguna Vivix Shaklee

Kualiti, keselamatan, dan keberkesanan produk Shaklee yang memang tak boleh sangkal lagi. Salah satu keistimewaan yang membezakan Shaklee dengan syarikat suplemen lain adalah adanya landmark study.

Landmark Study menunjukkan, sesiapa yang gunakan Shaklee dalam jangka masa 15 – 20 tahun, mempunyai tahap kesihatan yang lebih bagus dari mereka yang tidak guna.

Dan Landmark Study ini, dilakukan oleh 3rd party (elak conflict of interest), iaitu Prof Dr Gladys Block. Prof ni buat Landmark Dietary Supplement Study ke atas produk Shaklee.

Hasil daripada esearch tersebut,keputusan yang baik diperolehi. Shaklee adalah syarikat supplemen tunggal di DUNIA yang BERANI menyahut cabaran untuk melakukan Landmark Study ni (sebab Shaklee yakin dgn kualiti produk nya).

Untuk maklumat lanjut berkenaan Landmark Study boleh klik ini Shaklee’s Landmark Study

shaklee landmark study

Pengedar Shaklee Seremban Negeri Sembilan
Shaklee juga turut nyatakan komitmen Shaklee bagi pastikan kualiti terjamin dengan melakukan research terhadap produk mereka

.

#2 Pengedar Shaklee Sentiasa Tambah Ilmu Tentang Pemakanan Supaya Dapat Bantu Pelanggan

Yang ini menunjukkan Shaklee amalkan Caching Orientation bukan Selling Orientation. Utamakan keselesaan pelanggan dan apa yang pelanggan mahukan serta perlukan.

Melalui Shaklee ada banyak kelas, seminar, sharing tentang kesihatan. Yang datang bagi talk bukan calang-calang orang, semua adalah yang berautoriti dalam bidang Nutrisi.

Manakala dalam Seminar, Kelas, Sesi 1-1 Coaching, Discussion dalam group whatsapp, telegram dan facebook. Bincang tentang cara untuk tangani masalah kesihatan pelanggan. Menarik kan?

Pengedar Shaklee Masai Johor Bahru
Program Shaklee untuk topup ilmu berkaitan nutrisi

Bagi yang ingin dapatkan tips sihat iaitu berkenaan dengan masalah-masalah kesihatan dan cara untuk tanganinya boleh link di bawah. Saya kongsikan banyak petua, pengalaman dan cara untuk tangani masalah kesihatan.

Info Sihat

.Diskaun 20% bagi setiap pembelian dengan daftar sebagai ahli Shaklee sahaja

 

Dapatkan Vitamin dan Supplemen yang selamat serta berkesan, hubungi Pengedar Shaklee Masai Johor Bahru anda. Saya alukan segala perbincangan tentang kesihatan

Hubungi segara untuk dapatkan vitamin dan supplement terbaik dan selamat untuk anda dan keluarga anda.

Pei Shan
: Pengedar Sah Shaklee
: +6011-1681 9000 (call,sms,whatsapp,telegram)
: www.pilihsihat.com
: Facebook Pei Shan 佩姗 符

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *