Pengedar Shaklee Muar Johor & Kurier Ke Seluruh Malaysia

Hi, Saya Pn Bahijah (Ija) Pengedar Sah Shaklee. Saya nak perkenalkan rakan bisnes saya dalam Shaklee Pn Nabeela Ilias Pengedar Shaklee Muar Johor. Boleh COD, sambil delivery boleh sembang-sembang serta consult tentang vitamin dan supplemen Shaklee.

Sebagai seorang Pengedar Sah Shaklee, tanggungjawab kami untuk consult customer supaya Vitamin dan Supplemen digunakan dan dimakan dengan efisyen dan betul. Itu pentingnya beli vitamin / supplemen dengan Pengedar Sah Shaklee seperti kami.

Nak consult boleh jumpa atau online. Kami biasa juga consult penggunaan produk shaklee melalui whatsapp, telegram, facebook dan emel.

Kenali Pengedar Shaklee Muar Johor

Ok, first saya nak kenalkan kawan saya. Nak kongsi-kongsi kebaikan ni, kena kenal dulu tuannya. Nama Cik Puan Nabeela Ilias, lulusan Pengajian Syariah dari Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) yang dekat dengan Nilai 3 tu.

Sekarang beliau tinggal di Muar Johor sedia untuk bantu anda dalam masalah kesihatan dan dapatkan produk Shaklee dengan mudah.

Beruntung orang Muar dan sekitarnya dapat consult dengan Pn Nabeela. Lulusan sarjana (master) dalam bidang shariah dan usuludin.

Boleh hubungi beliau di talian 

Nabeela Ilias
014.8282039 (call,sms,whatsapp,telegram)
: FB Profile Nabeela Ilias 

Senarai Produk Shaklee

 

Adakah Produk Shaklee Sama Dengan Produk Yang Lain? Baca 2 Jawapan Ini

#1 Produk Shaklee Terbukti Berkesan & Dibangunkan Dengan Kajian

Jika kita mahu tengok sesuatu produk itu bagus atau tidak. Biasanya kita akan tengok pada review, komen atau testimoni pelanggan kan?

Macam kita nak tengok hotel mana bagus, biasa tengok di ruangan review bawah portal Agoda atau Tivago kan. Hotel mana yang paling baik review. Sama macam produk, review yang betul akan tunjukkan keberkesanan produk. Tapi ingat jangan terpedaya dengan review yang rekaan.

Alhamdulillah banyak respon positif dari pelanggan Shaklee. Saya juga bermula dengan Shaklee melalui produk Shaklee iaitu ESP dan Ostematrix. Ini saya kongsikan testimoni / review daripada pelanggan Shaklee.

esp shaklee review
Testimoni Pengguna ESP Shaklee
vivix shaklee review
Testimoni Pengguna Vivix Shaklee
vivix shaklee review
Testimoni Pengguna Vivix Shaklee

Kualiti, keselamatan, dan keberkesanan produk Shaklee yang memang tak boleh sangkal lagi. Salah satu keistimewaan yang membezakan Shaklee dengan syarikat suplemen lain adalah adanya landmark study.

Landmark Study menunjukkan, sesiapa yang gunakan Shaklee dalam jangka masa 15 – 20 tahun, mempunyai tahap kesihatan yang lebih bagus dari mereka yang tidak guna.

Dan Landmark Study ini, dilakukan oleh 3rd party (elak conflict of interest), iaitu Prof Dr Gladys Block. Prof ni buat Landmark Dietary Supplement Study ke atas produk Shaklee.

Hasil daripada esearch tersebut,keputusan yang baik diperolehi. Shaklee adalah syarikat supplemen tunggal di DUNIA yang BERANI menyahut cabaran untuk melakukan Landmark Study ni (sebab Shaklee yakin dgn kualiti produk nya).

Untuk maklumat lanjut berkenaan Landmark Study boleh klik ini Shaklee’s Landmark Study

shaklee landmark study

Pengedar Shaklee Muar Johor
Shaklee juga turut nyatakan komitmen Shaklee bagi pastikan kualiti terjamin dengan melakukan research terhadap produk mereka

.

#2 Pengedar Shaklee Sentiasa Tambah Ilmu Tentang Pemakanan Supaya Dapat Bantu Pelanggan

Yang ini menunjukkan Shaklee amalkan Caching Orientation bukan Selling Orientation. Utamakan keselesaan pelanggan dan apa yang pelanggan mahukan serta perlukan.

Melalui Shaklee ada banyak kelas, seminar, sharing tentang kesihatan. Yang datang bagi talk bukan calang-calang orang, semua adalah yang berautoriti dalam bidang Nutrisi.

Manakala dalam Seminar, Kelas, Sesi 1-1 Coaching, Discussion dalam group whatsapp, telegram dan facebook. Bincang tentang cara untuk tangani masalah kesihatan pelanggan. Menarik kan?

Pengedar Shaklee Muar Johor
Program Shaklee untuk topup ilmu berkaitan nutrisi

Bagi yang ingin dapatkan tips sihat iaitu berkenaan dengan masalah-masalah kesihatan dan cara untuk tanganinya boleh link di bawah. Saya kongsikan banyak petua, pengalaman dan cara untuk tangani masalah kesihatan.

Info Sihat

.

Dapatkan Vitamin dan Supplemen yang selamat serta berkesan, hubungi Pengedar Shaklee Muar Johor anda. Saya alukan segala perbincangan tentang kesihatan

Nur Bahijah Marzuki
: Pengedar Sah Shaklee (SID 1034684)
: 014.8281.356 (call,sms,whatsapp,telegram)
: emel: bahijahmarzuki@gmail.com
: www.pilihsihat.com
: Facebook PilihSihat.Com