Pengedar Shaklee Senawang dan Seremban COD & Kurier Seluruh Malaysia

Pengedar Shaklee Senawang dan Seremban COD & Kurier Seluruh Malaysia

Hi, saya Pn Ija Pengedar Shaklee Senawang dan Seremban. Boleh COD dan Kurier ke Seremban, Senawang, Sikamat, Ampangan, Labu, Paroi dan sekitarnya. Ejen dan STokis Shaklee Senawang dan Seremban.

Antara produk Shaklee yang popular dan mempunyai permintaan tinggi ialah; Vivix, ESP, Vitamin C, Ostematrix, Omega Guard dan lain-lain.

Malah ada yang berminat dengan set atau gabungan produk seperti; Set Hamil Shaklee, Set Kurus Shaklee, Set Detoks Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Kulit Shaklee dan lain-lain.

No HP: 014-8281 356

Nama: Bahijah ( Ija )

 

Kenali Pengedar Shaklee Senawang dan Seremban

pengedar shaklee senawang dan seremban

 

Untuk lihat produk apa lagi yang ada, boleh klik link di bawah

Senarai Produk Shaklee

.

Adakah Produk Shaklee Sama Dengan Produk Yang Lain? Baca 2 Jawapan Ini

#1 Produk Shaklee Terbukti Berkesan & Dibangunkan Dengan Kajian

Jika kita mahu tengok sesuatu produk itu bagus atau tidak. Biasanya kita akan tengok pada review, komen atau testimoni pelanggan kan?

Macam kita nak tengok hotel mana bagus, biasa tengok di ruangan review bawah portal Agoda atau Tivago kan. Hotel mana yang paling baik review. Sama macam produk, review yang betul akan tunjukkan keberkesanan produk. Tapi ingat jangan terpedaya dengan review yang rekaan.

Alhamdulillah banyak respon positif dari pelanggan Shaklee. Saya juga bermula dengan Shaklee melalui produk Shaklee iaitu ESP dan Ostematrix. Ini saya kongsikan testimoni / review daripada pelanggan Shaklee.

esp shaklee review
Testimoni Pengguna ESP Shaklee
vivix shaklee review
Testimoni Pengguna Vivix Shaklee
vivix shaklee review
Testimoni Pengguna Vivix Shaklee

Kualiti, keselamatan, dan keberkesanan produk Shaklee yang memang tak boleh sangkal lagi. Salah satu keistimewaan yang membezakan Shaklee dengan syarikat suplemen lain adalah adanya landmark study.

Landmark Study menunjukkan, sesiapa yang gunakan Shaklee dalam jangka masa 15 – 20 tahun, mempunyai tahap kesihatan yang lebih bagus dari mereka yang tidak guna.

Dan Landmark Study ini, dilakukan oleh 3rd party (elak conflict of interest), iaitu Prof Dr Gladys Block. Prof ni buat Landmark Dietary Supplement Study ke atas produk Shaklee.

Hasil daripada esearch tersebut,keputusan yang baik diperolehi. Shaklee adalah syarikat supplemen tunggal di DUNIA yang BERANI menyahut cabaran untuk melakukan Landmark Study ni (sebab Shaklee yakin dgn kualiti produk nya).

Untuk maklumat lanjut berkenaan Landmark Study boleh klik ini Shaklee’s Landmark Study

 Pengedar Shaklee Pengkalan Chepa dan Kota Bharu

Pengedar Shaklee Bukit Mahkota dan Bandar Seri Putra
Shaklee juga turut nyatakan komitmen Shaklee bagi pastikan kualiti terjamin dengan melakukan research terhadap produk mereka

#2 Pengedar Shaklee Sentiasa Tambah Ilmu Tentang Pemakanan Supaya Dapat Bantu Pelanggan

Yang ini menunjukkan Shaklee amalkan Caching Orientation bukan Selling Orientation. Utamakan keselesaan pelanggan dan apa yang pelanggan mahukan serta perlukan.

Melalui Shaklee ada banyak kelas, seminar, sharing tentang kesihatan. Yang datang bagi talk bukan calang-calang orang, semua adalah yang berautoriti dalam bidang Nutrisi.

Manakala dalam Seminar, Kelas, Sesi 1-1 Coaching, Discussion dalam group whatsapp, telegram dan facebook. Bincang tentang cara untuk tangani masalah kesihatan pelanggan. Menarik kan?

Pengedar Shaklee Pagoh dan Muar
Program Shaklee untuk topup ilmu berkaitan nutrisi

Bagi yang ingin dapatkan tips sihat iaitu berkenaan dengan masalah-masalah kesihatan dan cara untuk tanganinya boleh link di bawah. Saya kongsikan banyak petua, pengalaman dan cara untuk tangani masalah kesihatan.

Info Sihat

.

Dapatkan Vitamin dan Supplemen yang selamat serta berkesan, hubungi Pengedar Shaklee Senawang dan Seremban anda dengan hubungi saya.

No HP: 014-8281 356

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *